Algemene Voorwaarden

Het maken van een afspraak

Afspraken kunnen telefonisch, via de website, E-mail, WhatsApp of SMS gemaakt worden (zie contact).
Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn aangezien ik anders genoodzaakt ben de behandelingsduur aan te passen. Dit uit respect voor de volgende klant. Mocht er zelfs onvoldoende tijd zijn om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te kunnen brengen dan ben ik genoodzaakt de behandeling te verplaatsen. Uiteraard bent u wel verantwoordelijk voor de gederfde inkomsten en wordt er van u verwacht dat u de geplande behandelingskosten voldoet. Voorkom dus te laat komen!


Annuleren van de afspraak

Annuleren (alleen telefonisch) van uw afspraak kan tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos. Daarna wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht.
Laat u zich helemaal niet zien op de afgesproken tijd zonder dat te vermelden word het volledige bedrag in rekening gebracht.

* Indien ik niet in staat ben om de telefoon te beantwoorden dan kunt u altijd inspreken op mijn Voicemail of mij via SMS of WhatsApp bereiken.

Cadeaubonnen


Geen inspiratie voor een verjaardag?
Wat moet ik mijn moeder/vader nu weer geven voor Moederdag of Vaderdag?
Voor Valentijn, Kerst of zomaar,..

Geef dan een cadeaubon van Sjiek by Daniek
U kunt een bon kiezen voor een bepaalde behandeling bijvoorbeeld voor een gezichtsbehandeling of nagelbehandeling? Of heeft u liever een vrij te besteden bedrag? Wilt u zelfs nog iets meer geven? Ook dat is mogelijk.
U kunt ook een cadeaupakket samenstellen naar gewenst budget. Wilt u hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat ik u er alles over kan vertellen.

Op de dag van uw behandeling dient u uw bon mee te nemen.
Indien u de bon vergeet mee te nemen dan zal het normale tarief worden berekend voor de geplande behandeling.
Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen helaas niet vergoed worden. Mocht u (zonder te annuleren ) niet aanwezig zijn op de dag van uw afspraak dan zal de cadeaubon vervallen.
Bonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Let op!

Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgiftedatum.
Pinnen is mogelijk.


Persoonsgegevens & Privacy


De klant zal bij de eerste afspraak gevraagd worden om zijn of haar gegevens in te vullen. Uiteraard worden al u gegevens vertrouwelijk behandeld, geheel volgens de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Hygiëne


Hygiëne is een zeer belangrijk onderdeel in mijn beide salons. Het houden van rookpauzes of het nuttigen van voedsel is daarom gedurende de behandeling niet toegestaan.

In de nagelsalon krijgt iedere klant een persoonlijke vijlen set. Deze set wordt voor u bewaard in de nagelsalon.
Ook worden er bij iedere klant schone handdoeken gebruikt en zijn alle materialen gedesinfecteerd.
De behandeling zal worden stopgezet indien ik de aanwezigheid van schimmel of een bacteriële infectie zal opmerken. U wordt dan doorverwezen naar een huisarts. Bij ontharing van intieme zones verzoek ik u opgefrist in de salon aan te komen.


Beschadiging en diefstal


Sjiek by Daniek heeft het recht van de klant een schadevergoeding te eisen indien de klant meubilair, apparatuur of producten beschadigt.
Diefstal zal altijd gemeld worden bij de politie.


Kinderen en derden


Beide salons zijn voor kinderen en huisdieren geen geschikte plek. Er liggen voor hen veel gevaren op de loer die zowel van elektrisch als chemische aard kunnen zijn.
De behandeling hoort een ontspannen moment te zijn en daarom verzoek ik mijn klanten om het liefst geen gezelschap mee te brengen naar de salons. Ik beschik over een beperkte ruimte en wil een optimale service tijdens de behandeling bieden zodat u optimaal kunt genieten!


Mobiele telefoon

Uit respect naar mijn klanten toe ben ik gedurende de behandeling niet telefonisch bereikbaar. Ik zou het zeer op prijs stellen als u uw telefoon tijdens de behandeling op stil zet zodat u niet gestoord kunt worden. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de behandeling.


Garantie


Bij het plaatsen van een set kunstnagels, hetzij een nieuwe set of een nabehandeling, geldt een garantie van 7 dagen.
In de garantie week worden er 3 nagels kosteloos gerepareerd.
Deze garantie vervalt indien:

  • De klant de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio/salon.

  • De klant zonder handschoenen met agressieve chemicaliën of in de tuin heeft gewerkt.

  • De klant de kunstnagels heeft afgebeten of opzettelijk heeft afgebroken.

  • De klant andere producten gebruikt om de nagels te onderhouden dan de geadviseerde producten van Sjiek by Daniek.

  • De klant medicijnen gebruikt die van invloed kunnen zijn op het behoud van de kunstnagels.

  • De klant zwanger is. Zwangerschap verandert de hormoonspiegel wat invloed kan hebben op de kunstnagels.

  • De klant een bepaalde ziekte heeft die van invloed is op het behoud van de kunstnagels.

Let op! Onder de 16 jaar zullen er geen kunstnagels worden geplaatst. Onder de 18 jaar alleen met toestemming van de ouders.